2012. május 14.

Virágszezon

Virágszezon van, s lesz is még egy darabig. Virágszezon a virágboltokban, hiszen május az anyák napja, az ovis évzárók és a ballagások hónapja. És virágszezon az erkélyeken, ablakokban, no meg a réteken - természetesen. 
Hamarosan meghirdetjük a következő Homokozó Klubot, de addig is eláruljuk: a virágok köré, virágokkal, virágosat alkotunk majd  EGYÜTT virágos kedvünkben :-)
Hogy addig is a témánál maradjunk, bemutatunk nektek egy nagyon ötletes virágkompozíciót, amit akár gyerekekkel együtt is elkészíthettek bárkinek, bármilyen alkalomra: a siker garantált!


Az ötletet Hella (Timi nagylánya) látta valahol, s lelkesen mesélte hogyan fogják az öccsével elkészíteni Gerdapapának. Gerdapapának???? Igen, ez egy olyan virág, aminek a férfiak is örülnek.
Kíváncsi vagy már? Van tipped? Ha arra gondolsz, hogy ha a pasik is szeretik akkor ehető, hát eltaláltad!


A készítése roppant egyszerű: végy egy tiszta virágcserepet vagy kaspót, és az aljára vágj egy kör alakú piskótakorongot (lehet akár babapiskóta is). Kanalazd bele a címzett kedvenc fagyiját egészen a perem alatt egy ujjnyi magasságig, majd a közepébe szúrj vastag szívószálat. Ezután darálj le egy adag fekete színű kekszet. Többfelé kapható fehér krémmel töltve, a gyerekek szétszedték, és a krémet élvezettel benyalakodták (rettentő émelyítő :-/ ) és csak magát a kekszet darálták meg. Ezzel a "virágfölddel" töltsd fel a maradék egy ujjnyi helyet, és csinos kis halmot képezve takard el a szívószál szárát (ha nagyon hosszú vágj le belőle). Végül belecsúsztatod a szál virágot a szívószálba, és kész is! (ha túl vastag a virág szára és nem fér bele a szívószálba vágj ketté hosszában 2 szívószálat, és ezeket egymásba csúsztatva már bele fog férni)

Nincs is más hátra, mint felköszönteni az ünnepeltet és körbeülni a virágcserepet :-)Jó szórakozást és jó étvágyat!

3 megjegyzés:

 1. Ez de jó ötlet! Szerencsére hónap végén lesz alkalmam kipróbálni! :)

  VálaszTörlés
 2. HAJRÁ, NAGYON JÓ MÓKA!

  VálaszTörlés
 3. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Call / WhatsApp: +16626183756
  Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com  VálaszTörlés

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.