2012. május 9.

Játszunk együtt Zöldbabával!

Az EGYÜTT jegyében hoztunk Nektek egy játékot, persze, egy közös játékot. 

Zöldbabával
Zöldbaba egy olyan kezdeményezés, amit szintén két lelkes, fiatal anyuka hívott életre. Két tudatos nő hozta Magyarországra Zöldbabát, akik szebbet, jobbat és zöldebbet szerettek volna látni maguk körül. Az organikus baba és kismama kozmetikumokat és babaruhákat forgalmazó cég nem csupán környezetbarát anyagokból állítja elő a termékeiket, hanem  fair üzleti magatartást tanúsít minden gyártási folyamatban résztvevő iránt. Számunkra külön öröm a hasonló gondolkodású kezdeményezésekkel való együttműködés, hisz minél többen elmozdulunk a tudatosság irányába, annál zöldebb és emberibb hellyé válik a világ.

De jöjjön a játék!

Mit nyerhetsz?
- egy Zölbaba csomagot, csupa prémium minőségű termékkel (nem csak babáknak! Ha figyelmesen elolvasod a  Zöldbaba bemutatkozó oldalát, láthatod, hogy a felnőttek is szívesen használják, mert jó.)

Mit tartalmaz a csomag?
- a képen látható sampont, egy 15 grammos popsikrémet és egy ajakápolót, valamint egy gyönyörű levendulapárnát.Mit kell tenned?

1.  látogasd meg a zöldbaba.hu oldalt és válaszolj a következő kérdésre:

Mikor és honnan jött Magyarországra a Zöldbaba?

2. a  választ május 13-ig küldd el a kreativhomokozo(kukac)gmail(pont)com e-mail címre. 

Kérlek NE kommentben válaszolj, szeretnénk megadni mindenkinek a lehetőséget, hogy válaszolhasson!

3. lájkold a Zöldbaba és (ha még nem eddig ez valamilyen rejtélyes okból kimaradt :-) a Kreatív Homokozó Facebook oldalát!

4. oszd meg barátaiddal a jó hírt! A formát rád bízzuk. A lehetőségek tárháza annak a bizonyos gombnak a megnyomásától a lelkes beszélgetésen át meglehetősen széles :-) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.