2012. május 31.

Újra HOMOKOZÓ KLUB!


Elérkezett az idő, hogy közhírré tegyük: 

JÚNIUS 9-ÉN 13-16.30-ig ismét 

HOMOKOZÓ KLUB!

Ezúttal a Kreatív Homokozó másik stratégiai szállásán rendezzük be műhelyünket: kitört az esküvőszezon, és kedvenc belvárosi kávézónk zárva tart azon a hétvégén. Sebaj, hiszen minden rosszban van valami jó, és ebben sok-sok jó akad!
Aki eljött az áprilisi klubba, megtapasztalhatta a lakásműhely előnyeit: a nagyon közvetlen légkört, és azt a személyes hangulatot, amit csak egy privát élettér adhat. ITT írtunk erről a délutánról.

A klub témája a

VIRÁGOS RÉT

A témaválasztás azt hiszem kézenfekvő: május és június a virágokról szól! Virágok anyák napján, ballagáskor és az évzárón, és ilyenkor ontja virágait a rét is. Nagy a tarkaság, van miből válogatnunk, ha mezei bokrétát kötünk sétáink során.


A virágok remek kiindulópont is egyben, ahányféle nő a mezőn, annyifelé kalandozhatnak gondolataink is, ha rájuk gondolunk...
Mi most Ken Wilber nyomában indulva a HATÁROKKAL fogunk foglalkozni:
Határaink felismerése, mások határainak tiszteletben tartása és saját határaink, kereteink feszegetése...

A rét nem válogatja virágait, elfér ott egymás mellett pipacs, csalán, margaréta, bogáncs parlagfű és búzavirág. Hát Te hogy vagy ezzel?

Itt az alkalom, hogy tágítsuk határainkat különböző színek és anyagok együttléte segítségével!


Tovább folytatjuk az előző klub alkalmával megkezdett témánkat, és immár a valóságban is fogunk keretezni: képkeretet is készítünk, és virágos alkotásainkat ebbe a keretbe álmodjuk és varrjuk bele a legváltozatosabb alapanyagok felhasználásával.

Természetesen az újrahasznos szemlélet itt is tetten érhető majd, hiszen izgalmas hulladékokat, maradékokat is beledolgozunk képeinkbe. Az alapanyagok köre szabadon tágítható, nincsenek határok. Egyetlen kitétel lesz csupán: a helyszínen közösen készített olvasztott PET-palack gyöngyöket valamilyen formában mindannyian felvarrjuk majd.

A helyszín az Örs vezér terétől negyedórányi buszútra található, biciklivel közlekedők figyelmébe ajánljuk, hogy kerékpárral sem tart tovább az út, mint tömegközlekedve, autóval pedig egészen könnyen és gyorsan megközelíthető, korlátlan és ingyenes parkolási lehetőséggel.

Pontos címet és minden további információt érdeklődő leveletekre válaszolva adunk majd, gyertek!

Jelentkezni a kreativhomokozo(kukac)gmail(pont)com címen lehet.

Üdvözlettel Rita és Timi a Homokozóból

Ha ismersz valakit, akit érdekelne az együttalkotás és együttgondolkodás Homokozó módra, add tovább az infót!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.