2012. április 24.

Kis lépés neked, nagy lépés a sálaknak!

Ez a hét még a sálakról fog szólni, hiszen szombaton kerül sor az áprilisi Homokozó Klubra, amit befonnak-tekernek majd a sálak, s minden, de minden körülöttük forog majd. Ahogy most a mi életünk is. Nemrég még szó szerint térdig gázoltunk a sálakban, mostanra már csak bokáig ér a szétdúlt halom. A finisben újabb megvalósult ötleteket mutatunk. 
Ha azt mondjuk: kreativitás, nem feltétlenül bonyolult, hosszadalmas, világmegváltó vagy egetrengető ötletekre gondolunk. A kreativitás hétköznapi, kevésbé látványos megoldásai ugyanolyan örömmel töltenek el. 
Ma az egy sál -  két ötlet jegyében nagyon praktikus és egyszerű tippeket mutatunk. Kis lépés neked, nagy lépés a sálaknak. Kivitelezésük mindössze pár percet vesz igénybe, de micsoda előléptetés a nyakravalóknak! A mi kezünk ügyébe egy széles szövött sál akadt ma reggel.

1. felterítettük egy friss tavaszi reggeli alá: sálból abrosz.


2. a reggeli végeztével próbára tettük, mint sötétítő függönyt. Ugyan teli hassal szívesen ledőltünk volna a kellemes félhomályban egy kis szunyókálásra, de ez csak ábránd maradt :-)


Ha olyan projektekre vágysz, melyek ennél picit nagyobb aktivitást követlenek tőled, gyere vissza este! Két újabb lépést teszünk fölfelé a Sálhegyen. A csúcs már közel, most nem szabad feladni! 

2 megjegyzés:

  1. Nekem is van egy gyönyörű piros, kasmírmintás pashmina kendőm, amit nem sálként hordok, hanem az íróasztalom előtt lévő, (fantáziátlanul fekete) gurulós székemet eltakarva, ráterítve használom és gyönyörködöm benne! :-)
    A szék így a lakás dísze is egyben!

    Itt egy link (ha nem baj) a székhuzatként megvalósuló "sál-újrahasznosításról":
    http://krizantam.blogspot.com/2011/05/ejfeli-bejegyzes.html

    VálaszTörlés
  2. tényleg gyönyörű ez a sál! és mennyivel vidámabb így a széked!

    VálaszTörlés

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.