2012. április 14.

A sálhegy meghódítása 4. - füzetek

Volt már babasapka, sállal bevont konzervdoboz, biciklis bokapánt, párna, és most itt egy újabb sálátalakulás: sálból füzet!

Ennek a sálnak is megvan a maga története. Mert új dolgoknak is van múltjuk, ugye? Egy esős tavaszi napon, talán két hete lehetett, alkotós beszélgetés közepette hozzánk kötözött ez a sál. Hozzánk, a Homokozóba...átalakulásra. A valamikori tulaj tudja, hogy valami készül, ma azonban fény derül rá, hogy mi lett a tarka vendégsálból...négy füzet, s ezek közül egy vissza is kerül majd hozzá: emlékeztetőül az együtt töltött napokra.


Ha a nyakravaló vékony, sűrűn (vagy duplán) szövött anyagból készült, sok egyéb mellett akár füzetté is formálódhat kezeink között. Ez a gyapjú kendő annyira színpompás és tarka volt önmagában is, hogy semmi egyéb díszítésre nem volt szüksége. Megsúgta :-) A Te sálad mit súg? Mi szeretne lenni? Ha netán füzet, akkor többféleképpen is a segítségedre lehetünk.

1. a legjobb, ha Te is velünk tartasz április 28-án szombaton az áprilisi Homokozó Klubba, ahol készíthetsz füzetborítót, és sok egyéb sálas projektből is választhatsz. Ha tanácstalan vagy, segítünk kiválasztani a sála(i)dhoz leginkább illő új életet, és közösen meg is valósítjuk! 
Klikk IDE a részletekért!

2. ha nem tudsz ott lenni, akkor pedig ajánljuk az SK-füzet csomagot, mely komplett fényképes útmutatót és tervezési tanácsokat is tartalmaz. 
Klikk IDE a részletekért!


És ha mindezt végigolvastad, legyen a jutalmad, hogy ITT akár meg is nyerheted ezt a füzetet + egy barit !

(ha biztosra akarsz menni, akkor ott leszel 28-án a Homokozó Klubban)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.