2012. április 24.

A Sálhegy meghódítása - utolsó előtti lépések

Egy sál függönyként való továbbélése kézenfekvő. Feltéve, ha elég széles. Mint reggel láthattuk, elég akár felcsipeszelni a karnisra, s már használhatjuk is. A közelgő nyárra gondolva itt egy újabb megoldás! Az alap egy  vékony, ritka szövésű batikolt sál volt, de magunk is megfesthetjük a saját verziónkat, ha épp egyszínű kendőnk van. 
Annyi árnyékot ad, amennyi az erős napsugarakat kiszűri, és remélhetőleg a legyeknek is megálljt parancsol majd. 


Készítenél hasonló darabokat? Vagy valami egészen más sálas alkotásra vágysz? A szombati Homokozó Klubba van még néhány hely, és ismét él az ajánlat: ha hozol magaddal valakit, mindketten 500 forint kedvezményben részesültök!

No és ha nem elég széles? Ráadásul rövid is, vastag is....és mi legyen a kézzel kötött sálakkal? Eddig nem esett szó róluk, pedig nem mostohagyerekek ők sem. De nem ám! Az alábbi párnán nagy egyetértésben simul össze egy gyapjú filcesített, egy kézzel kötött pamut és egy, amelyiken nem fogott a filcesítés összes praktikája sem. Mindenkit, aki a részletek, a téma, a társaság és a finom kávék és sütik iránt érdeklődik várunk szeretettel szombaton!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.