2012. január 11.

Amit a fazékba teszünk...

....az nem más, mint amit Ti kértetek :-)
A legtöbben tutorialt szeretnétek, de ott loholt a sarkában a játék is, így ezt a két fogást tálaljuk fel Nektek még a hét folyamán.
A játék időtartama alatt újabb és újabb ötletekkel kínálunk meg titeket, remélve, hogy újabb és újabb inspirációt merítetek a homokozóban és újabb és újabb terveiteket valósítjátok meg ezek nyomán.

A játék részletekkel pénteken jövünk, addig kis kóstoló az ötlet, ihlet, fantázia és újraértelmezés találkozásból. Egy falat a homokozóból Coletténél teljesen új megvilágításban és szerepben köszön vissza. Nem csak inspirációra, még együtt alkotásra is van lehetőség.

A kép innen
Kis kutató munkára fel! Írd a megjegyzésben melyik lánc elemmel és milyen formában már találkoztál a homokozóban.

3 megjegyzés:

  1. Colette-láncán található gyöngyökkel díszített, cérnával körbetekert maradékfonalas, nagyobb gombolyag készült a korábban karácsonyi díszként is bemutatott, hímzőfonallal körbetekert nejlonzacsi alapú gömbjeitek mintájára.

    VálaszTörlés
  2. ez gyors volt, Kriszta!

    A lánc ötlete annyira tetszik, hogy csak úgy kívánkozik a továbbgondolásra...majd egyszer, nemsokára. Viszont ez a gondolatlánc visszakanyarított a nejlonzacskókhoz,hisz díszkészítés óta megint elszaporodtak. Lehet, hogy megint valami készül belőlük?

    VálaszTörlés
  3. Olyan jót mosolyogtam, mert éppen így működök ötletileg, ránézek valakiére, és már alakítom át a sajátommá:-)Átlényegítés! Köszi az ajánlót!

    VálaszTörlés

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.