2012. január 19.

Kiskörút

Egy nyirkos csütörtöki délután nincs jobb dolog, mint meleg teával a kezében egy kis virtuális körútra elindulni. Nem kell esőkabát, BKV jegy, belépő...mire visszatérünk a napi dolgainkhoz, az elemeink ismét fel lesznek töltve és bizseregni fognak az ujjaink a tettvágytól.

Hogy miről beszélek? A napokban Homokozó FB oldalán már feldobtunk, hogy itt-ott pörgő elmék és ügyes kezek nagyon izgalmas dolgokba kezdték bele az újrahasznosítás és újragondolás jegyében. Indulhatunk?

2 in 1...nem csak kávé lehet...


Lele leleményesen kötött össze két játékot. Hogy mit mivel és hogyan ITT olvashatod.

Ha kieszed a levest, a tányér alján kis dinnyeszeletet találsz, de mi van a kis tányér alatt?


ITT megnézheted mivel kísérletezik Csigaszabó.

És ha még eddig nem tetted, ezek után Te is majd "Plastic is Fantastic" című slágert dúdolsz:)


Ez az alátét már a Homokozó Játék galériában is mosolyog ránk. De ez még nem minden: Colette ma vendégül lát egy egész sor MŰanyag kísérlettel. ITT a bejárati ajtó, gyere bátran!

Nálam már ki is ürült a teás bögre és csak úgy viszketnek a körmeim, hogy valamit alkossak:) Ha kedved kaptad alkotni és játszani, szeretettel várunk a HOMOKOZÓ JÁTÉKBAN!

Vidám sétát mindenkinek! Sokat tanulhatunk egymástól, sok inspirációt meríthetünk. Jövő héten ismét elindulunk egy felfedező körútra, de Te is segíthetsz a felfedezésben. Ajánld nekünk akár saját, akár más nyilvánossá tett kísérleteit a megjegyzésekben. Meglátogatunk!

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm a megtiszteltetést,hogy ide is kitettétek a képet.Lassan kezd körvonalazodni, de várjuk csak ki a végét.Azt meg igazán nem tudom megmondani,hogy az egész nylonzacsikat lekötöm-e,mert elég nehézkés kötni ezzel az anyaggal,de nem lehetetlen.Szivesen kipróbálnám a vasalós ötletet is ... Hajrá ... "Plastic is Fantastic!"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lele, kíváncsisággal követjük a kísérleteidet és lelkesen várunk a végeredményt!

      Törlés

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.