2012. január 30.

SK-füzetek - fülszöveg


Amikor elhatároztuk, hogy a most futó játékunk első számú díja egy SK-füzetcsomag legyen, nem töprengtünk sokat a döntés előtt. Hiszen együtt tervezni és együtt alkotni hívunk titeket, a legkézenfekvőbb jutalom egy közösen elkészíthető tárgy. Ott van benne elsősorban és legszembetűnőbben a ti dizájnotok, és ott van a mi munkánk is: az inspiráló és technikai tudnivalókat tartalmazó útmutató, és a borító kész füzetté alakításának fázisa. Írtunk egy fülszöveget is a virtuális könyvborítóra, olvassátok, s ha eddig nem jött meg a kedvetek a játékhoz, remélhetőleg egy ilyen izgalmas kreatív kalandnak nem tudtok majd ellenállni!



Madarat tolláról, embert...akár a füzetéről is. A tiéd milyen?

Ó, először azt kéne kérdeznem: van-e egyáltalán?
Ha a Z generációhoz tartozol, talán már szükségét sem érzed, hogy legyen. Ha X-es vagy, akkor nagy valószínűséggel van átjárásod a papíralapú és a digitális világ között. Ha az Y generáció tagja vagy, nos, akkor lehet hogy hozod a papírformát és a könyvtárra esküszöl, de az is lehet, hogy a monitor előtt éled az életed.
Papírforma. Hm, beszédes kifejezés. Őrzi a sok évezredes múltat: a papíralapú kultúra ízét. Vajon mit használunk majd helyette? Hozza a pixelszámot? A jpg-formátumot?
Mi tipikus X-esekként bizony otthonosan mozgunk mindkét világban, s míg naplót, levelet a monitor előtt írunk, ott lapul a táskánkban egy-egy füzet is: ötletelni, jegyzetelni, listát írni út közben, metrón, két megbeszélés vagy kávézás között.
Egy másik kisbabánk fejlődését követi nyomon, őrzi az aranyköpéseket, a kórházi karszalagot és az első rajzot.
S ha már, hát legyen szép! Mit szép, csodálatos, sosem volt darab, ami csak a miénk, csak nekünk, rólunk szól!
Ami pont olyan, mint mi magunk. A füzet tükör, mind tartalmát, mind küllemét illetően. Te beszélsz hozzá, ő pedig mesél rólad.
Kínálatunkban már találkozhattál általunk álmodott egyedi darabokkal. Ha ennél többre vágysz, Te szeretnéd megálmodni a magad füzetét, gyere és kukkants be műhelyünkbe, ahol megmutatjuk hogyan készítsd el saját könyvborítódat! 
Többféle alapanyaggal és dizájnnal indítjuk be a fantáziád, megmutatjuk hogyan találd meg a hozzád leginkább illő témát, hogyan fordítsd le kedvenc gondolataid, filmjeid, zenéid vagy olvasmányaid a vizualitás nyelvére.
A végeredmény magáért beszél majd!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.