2013. március 14.

Homokozó Klub - március 23!!!

Írjátok be a dátumot a naptáratokba, mert jövő szombaton ismét Homokozó Klubot tartunk!


Itt a tavasz! Legalábbis az ajtórésbe már betette a lábát (bár ma épp mintha meggondolta volna magát...) Mi is készülődünk, tervezünk, szabunk-varrunk, kinti programokon törjük a fejünket és már előre zöldben látjuk a világot - természetesen a szó környezetbarát értelmében is.

Ismerős érzés, ugye?
Közös készülődésre hívunk benneteket TAVASZI HARMÓNIATEREMTÉS címmel.

A tavaszi Homokozó Klub célja, hogy beindítsuk magunkban azt a folyamatot, amit a kikelet a természetben minden évben újra és újra elvégez:
megszabaduljunk a régi, lejárt, kopott, minket többé nem szolgáló dolgoktól, gondolatoktól és hozzáállásoktól és helyükbe teremtsük azt a harmóniát, amire vágyunk. Mindannyiunk számára más és más jelentéssel bír ez a szó: harmónia. A Klub minden együtt töltött perce azt a célt szolgálja majd, hogy a szó igazi, mély és éppen aktuális tartalmát ki-ki felderítse és megfogalmazza önmaga számára. 

S hogy mit is alkotunk majd? PÁRNÁT! Multifunkciós darabot, amivel díszítheted a kanapét, használhatod ülőpárnának, vagy éppen kiviheted magaddal a szabadba. Egy biztos: ha ránézel, mindig emlékeztetni fog azokra a gondolatokra, amik készítése közben bukkantak felszínre.
Harmónia párnát varrunk, ahol megpihenhetünk, erőt gyűjthetünk, ha ránézünk, hiszen mi magunk hoztunk létre.



FIGYELEM: semmilyen előzetes tudományra és tanulmányra nincs szükség a párna elkészítéséhez! Kezdők is bátran belevághatnak, szakmai háttér, infrastruktúra és minden szükséges alapanyag és eszköz rendelkezésre áll majd, ahogy mindig. No és persze az elmaradhatatlan kávé, tea és süti.

S hogy a zöld ne csak színként, de a szokott módon alapelvként is legyen jelen, a párnák alapanyagául megunt ruhákat, hulladék anyagokat használunk majd. Így ha van olyan ruhadarabod, anyagod, amit nem használsz, hozd el (anyagfajtára, formára, vastagságra való tekintet nélkül), hátha épp az kívánkozik majd valamelyik párnára!

MÁRCIUS 23-án, szombaton 14 órakor várunk a belvárosban (pontos címet a jelentkezőknek emailben küldünk), kb. hat óráig tart majd.

2 megjegyzés:

  1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

    Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

    Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm



    VálaszTörlés
  2. Névtelen21:02

    Professzionális vagyok mindenféle hackelési szolgáltatásban, ami elvezet egy üres ATM-kártya kiállításához mindenkinek és komoly gondolkodású embernek. Hackelek, az ATM-kártyák értékének értéke 500.000 dollár összeget tesz ki az Egyesült Államok dollárban. Ezzel a kártyával a napi 3500 dolláros összeget visszavonhatja, amíg ki nem fizeti az összes összeget, és ezt a kártyát klónozták és hackelték oly módon, hogy soha nem fogják elkapni a használat során. További információért kérjük, írjon nekünk: fastatmhackers@gmail.com


    VálaszTörlés

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.