2013. március 10.

Ha tavasz, párkeresés?

A FB-on csináltunk pár napja egy izgalmas körkérdést:  kinek milyen dal jut elsőre eszébe a tavaszról.
És igen, szinte mindenkinek a Tavaszi szél vizet áraszt! Én erre tippeltem, és bejött. Nem véletlenül énekelte Freddie Mercury annakidején a budapesti közönségnek kedveskedve ezt a nótát :-)...minden madár társat választ, így folytatódik. Úgyhogy indítottunk egy párkeresős, együttműködős akciót és játékot, gyertek IDE, olvassátok! Minden nap új kollázs van, lehet csemegézni, véleményezni , és indulhat a párkeresés!
ha valaki nem FB-ozna itt is közzé tesszük, és itt is lehet párkeresni :

Lássuk tehát mi vár Rátok a következő héten!
Minden este 6 órakor felkerül majd ide egy kollázs néhány füzettel. A tavaszi nagytakarítás jegyében különleges ajánlattal jövünk: ha szeretnéd valamelyik füzetet magadénak tudni, nincs más dolgod, mint PÁRT TALÁLNI, aki az aktuális napi kínálatból szintén szeretne egyet. Egy másikat természetesen, mert mindegyikből csupán egy van :-) S így, párosan már mindketten 500-500 forint KEDVEZMÉNYBEN RÉSZESÜLTÖK.
Hogy tetszik?
A hatékony párkeresés érdekében ér hidetést feladni, azaz némi buzdító szöveg kíséretében megosztani másokkal is ;-)
Minden kollázs egy kerek napig lesz fent, így sok hezitálásra nincs idő.
Annyit elárulunk még, hogy a pár nélkül maradó füzetek felbukkanhatnak még későbbi összeállításokban is, de ezért garanciát nem vállalunk :-)
És a JÁTÉK?
Akik figyelemmel kísérik a 7 nap történéseit, és minden nap megosztják velünk egy kommentben, vajon melyik füzet a favorit az aktuális kínálatból, azok közül egy szerencsés A MEGMARADÓ FÜZETEK KÖZÜL VÁLASZTHAT!
Íme az első.
Az aktuális árakat itt megnézheted, ebből jön le az 500 forint kedvezmény:http://www.meska.hu/Shop/index/226)

Íme az épp aktuális:
 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.