2014. január 7.

Virágos búcsú

Hosszú idő telt el a legutóbbi bejegyzés óta. Mindkettőnket más utakra vitt az élet, így ezzel az utolsó bejegyzéssel szeretnénk lezárni a Kreatív Homokozó izgalmas, eseményekkel és élményekkel teli életét. Köszönjük, hogy velünk tartottatok! A Kreatív Homokozó Facebook oldal továbbá is él, Rita látja el az arra járókat friss kreatív tartalommal.

Ritát továbbra is megtaláljátok új honlapján és a Facebookon is. Továbbá is önismereti és kreativitásfejlesztési trénerként támogatja mindazokat, akik fontosnak tartják a tudatos és önazonos létet.

Biztosan emlékeztek még a játékra, amikor virágkészítésre invitáltunk Benneteket, akik játékos kedvűek, a közös élmények és ügyek iránt fogkonyak vagytok. A projektet egy együtt töltött délutánnal koronáztuk, ahol a virágok takarókra költöztek, pici babatakarókra, melyek végső formájukat immár elnyerve a Gólyahír Egyesület segítségével hamarosan újszülötteket melengetnek majd. Olyan kisbabákat, akik érkezésére anyagilag nem tudtak felkészülni a szüleik. Köszönjük, hogy hozzájárultatok munkátokkal, ráfordított időtökkel!


2 megjegyzés:

  1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

    Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

    Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm


    VálaszTörlés
  2. Névtelen21:02

    Professzionális vagyok mindenféle hackelési szolgáltatásban, ami elvezet egy üres ATM-kártya kiállításához mindenkinek és komoly gondolkodású embernek. Hackelek, az ATM-kártyák értékének értéke 500.000 dollár összeget tesz ki az Egyesült Államok dollárban. Ezzel a kártyával a napi 3500 dolláros összeget visszavonhatja, amíg ki nem fizeti az összes összeget, és ezt a kártyát klónozták és hackelték oly módon, hogy soha nem fogják elkapni a használat során. További információért kérjük, írjon nekünk: fastatmhackers@gmail.com


    VálaszTörlés

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.