2012. június 5.

Kulisszák mögött: PARADICSOM

Paradicsom...Imádom ezt a magyar szót a maga kétértelműségében. Most a mindennapos piros paradicsom lesz a főszereplő nem mindennapi szerepben. Úgyis mondhatnám, hogy kicsit elhúzom a kulisszákat, hogy be tudjátok kukkanni, hogyan épül a Kreatív Homokozó új lakhelye. Kíváncsiak vagytok? Látom, bólogattok:)



Vannak ugyan dolgok, amelyekhez nem értünk...alapok, falak, tető, de zömében saját kezűleg építkezünk. Így lett ez a logóval is. Első ijedség után- jaj, ilyet még sosem csináltunk - mégis nekiláttunk (amit nem tudunk, azt megtanulhatunk!) és pár fehér éjszaka után a képszerkesztő programok már a kezünkből ettek :)


Hogy mi minden rejlik a logónkban idővel elmeséljük. Alapformákból és alapszínekből készült, hogy bármikor bármivé átalakulhasson.

De hogy jön ide a paradicsom? Mivel lába nincs, idehoztunk. Sok O betű szerepére pályázó jelölt között a paradicsom remekül játszotta a szerepet. A pirossága, a kereksége, jobbat el sem lehetett képzelni. Naná, hogy beválogattuk!

Aztán jött a fotózás. Kicsit jobbra, mosoly...nehéz találni hozzá fogható modellt! Fotózás után ünnepi vacsora, és szerintetek ki volt a vacsora díszvendége? Hát ki más, mint a PARADICSOM!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.