2012. február 13.

Itt a vége...

...ne fuss el véle, mert itt és most kihirdetjük, amire mindannyian vártatok végig a játék egy hónapja alatt! Mert  kreatív energiák ide, jótékony hatásuk oda, bizonyára szemetek előtt lebegett az az SK-füzet, ami akár a tiétek is lehet...s amelyen újabb kreatív hajlamaitokat élhetitek ki, feltéve hogy....
....és akkor nem is húzzuk tovább az időt, se nem nyúzzuk végletekig az idegeiteket, jöjjön a lényeg!
Aktív játékosként 24-en küldtetek több mint kétszer annyi alkotást! Ez minden szempontból kimagasló teljesítmény, egyrészt mert az átlagoasan egy főre jutó két munka igen figyelemreméltó, másrészt mert sikerült, több mint 20-an vettetek részt ebben az aktív formában! Emlékeztek még mit is jelent ez? Hogy két díjazottat hirdethetünk, és az SK-füzet mellett egy kész füzet is gazdára talál :-)

Nos, lássuk kié lesz az SK-füzet! A random.org segítségét vesszük igénybe a művelethez....és tadaaaaaaaam:

Az SK-füzet ANETTÉ, gratulálunk!

Aki pedig elsőként választhat a három kész füzet közül nem más, mint GALANDY, akinek szintúgy gratulálunk!A háttérben munkálkodó segítőink, akik azzal tolták a játék szekerét, hogy ott népszerűsítették, ahol csak tudták szintén jutalmat érdemelnek, ez nem vitás!

A másik kész füzetet tehát NAGYNÉ BARDÓCZKI BERNADETT viheti haza, kézszorítós kézrázás és köszönet!

Az érintettekkel felvettük a kapcsolatot, mindenki másnak pedig köszönjük a játékot, élvezet volt veletek játszani! Hiszen nem titok, egymást is inspiráljuk, a mi fejünkben is gyökeret vert néhány általatok küldött ötlet, ami megvalósítás (és némi idő után) kiált :-)

3 megjegyzés:

  1. Jajj, de jó, nyertem! Nagyon örülök a füzetnek, köszönöm a játékot, és gratulálok a másik két nyertesnek is!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a nyerteseknek!!

    VálaszTörlés
  3. Minden résztvevőnek gratuláció, igazán erős kreatív társulat jött össze!

    VálaszTörlés

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.