2013. február 4.

Valami más gránátalmás

Nem recept, nem kaja, nem kozmetikum, NEM. Valami egészen szokatlan dolgot műveltünk a gránátalmával!

FESTETTÜNK!!!!!!

Az ötlet Timitől származik. Két éve az jutott eszébe, hogy ha egy gyümölcs kifröccsenő leve olyan kiválóan megfogja a pólót, hogy a foltot semmilyen módon nem lehet többé eltávolítani (kivéve talán az ecetes ollót, de azt nem próbálta), akkor talán a termés többi része is tartogathat meglepetéseket. 
Így hát vacsora után minden maradékot, ami emberi fogyasztásra alkalmatlan bedobált a festőlábasba, és alaposan megfőzte. A sűrű sáfránysárga lé ígéretes alapanyagnak bizonyult, timsóval élénksárgára, rézgáliccal kezelve zöldre festette a gyapjúfonalat. (figyelem, a vegyszerek alkalmazása némi körültekintést igényel, így ha ki szeretnéd próbálni a leírtakat feltétlenül böngéssz egy kicsit Timi Piktor Péntek oldalán)


Nemrég  újabb kísérletnek vetettük alá a gránátalmát: a főzetben ezúttal pamutbatisztot fürdettünk, majd rögtön a száradás után ki is kellett próbálni, mint füzetborító alapanyagot. Íme a végeredmény, mely még frissen elkelt, ám rendelhető, sőt, február 9-én délután el is készíthető a következő füzetdélutánon! Részletes infók a következő poszban.
Várunk Titeket!


1 megjegyzés:

 1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm
  VálaszTörlés

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.