2013. február 11.

Ahány ember, annyi... - füzetdélután utógondolatok

Mégsem igaz, hogy ahány ember annyi füzet, hiszen egy ember is annyiféle füzetet készíthet... attól függ, hogy kinek alkot, milyen gondolatokkal és érzésekkel alkot, egyedül, vagy társaságban, télen vagy nyáron...

Füzettanfolyam, amely már nem csak Budapesten, és nem is egyszer került megrendezésre, s a  közeljövőben lehet, hogy az ország határait is elhagyja, hogy a kreativitás, a gondolatok és az érzések formára találjanak. Mégpedig füzet formára, amely újabb gondolatok, érzések és alkotások bölcsője hivatott lenni. 

De térjuk vissza a legutóbbi füzetdélutánra, amely Valentin nap közeledtével a szeretet témája köré szerveződött. Volt, ki a párjának, ki magának, ki valaki másnak készített füzetet, szeretetből.


Közösen megfejtettünk: mitől érezzük azt, hogy szeretnek...és megállapítottuk, hogy akármennyire színesek és különbözőek vagyunk is, ebben mégis hasonlóan érzünk. Figyelem, bizalom, szabadság, törődés...ha mindannyian erre vágyunk, akkor itt az ideje, hogy bőségesen megadjuk ezt egymásnak. Ez a vezérgondolat volt a délután háttérzenéje, amelybe hol kompozíciós alapismereteket, hol felszabadult alkotást, hol önismereti elemeket építettünk be.

Minden alkalommal meg szoktunk kérdezni a résztvevőkkel, hogy mivel érkeztek, mit várnak az aktuális alkalomtól, és nagy örömünkre az utóbbi pár alkalommal azt tapasztaltunk meg, hogy mindenki nagy nyitottsággal és mindennemű elvárások nélkül jött, készen arra, hogy befogadjon mindent, amit az együttlét és alkotás hoz.

A szabadság jegyében teljesen szabad (és mellé szükség esetére néhány segítő) kezet kapott mindenki , így sok izgalmas technika került egymás mellé. Aki még nem találkozott varrógéppel és alig várt erre a pillanatra, sikeresen átesett a beavatáson, és legközelebb már régi barátként fogja üdvözölni:) 

És mi született a Füzetdélután folyamán? Az alkotások magukért beszélnek, nem is kell hozzá narrátor...


_________________________________________________________________________________
A Homokozó Klub havonta egyszer megrendezett kreativitásfejlesztési műhely, ahol mindig egy adott témakört dolgozunk fel elméleti, érzelmi és gyakorlati síkon. A téma keretein belül új szemléletre, alkotáselméleti és gyakorlati tapasztalatokra teszünk szert, illetve kilépünk a mindennapi kerékvágásból, hogy megtapasztaljuk saját kreativitásunkat és más minőségben térjünk vissza a mindennapokba. A Homokozó Klubban való részvétel semmi előzetes képzettséget nem igényel, illetve semmilyen előzetes képzettség nem jelent hátrányt:) 

2 megjegyzés:

 1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm
  VálaszTörlés
 2. Professzionális vagyok mindenféle hackelési szolgáltatásban, ami elvezet egy üres ATM-kártya kiállításához mindenkinek és komoly gondolkodású embernek. Hackelek, az ATM-kártyák értékének értéke 500.000 dollár összeget tesz ki az Egyesült Államok dollárban. Ezzel a kártyával a napi 3500 dolláros összeget visszavonhatja, amíg ki nem fizeti az összes összeget, és ezt a kártyát klónozták és hackelték oly módon, hogy soha nem fogják elkapni a használat során. További információért kérjük, írjon nekünk: fastatmhackers@gmail.com


  VálaszTörlés

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.