2012. december 5.

Lakásvásár, avagy egy új hagyomány születése

Valószínűleg minden a születéssel kezdődik...egyszer mi is megszülettünk, majd megszülettek az egyéni kezdeményezéseink, aztán páros projektek, és egyszer csak felnövünk és megnyílunk, egészen addig, hogy közös, közösségi projektek is létrejönnek.

A szombati lakásvásár egy csepp inspirációból, a Kreatív Homokozó 1 éves születésnapi apropójából, Timi lelkesedéséből és számos alkotó összefogásából született. Mert együtt ünnepelni jobb, megosztozni örömökben, gondolatokban, tudásban sokkal több, mint mindezt megtartani magunknak. Együtt többek vagyunk, és együtt többet adhatunk.

A vásár-koprodukció résztvevői voltak: Colette, Ezkriszti, Hokata, Katbo, Kékmadár, Molnár Csikós Hajni, Pjulcsy, és persze a Kreatív Homokozó. 


Mindannyiunk nagy örömére olyan pörgés volt a szombati vásáron, amire nem is számítottunk. A nappali volt a vásártér, a konyha a büfé, beszélgetések helyszíne, nyugi-sarok és mindenes, a gyerekszoba pedig, hát a gyerekszoba az csakis gyerekszoba lehet:) Vagy mégsem? Időnként a gyerekszoba szőnyege is felnőtt beszélgetésekre hegyezte a fülét: hol gyerekekről, hol az életről, alkotásról vagy lelkivilágról esett szó.


Új közös projektek is születtek, de ezekről majd a jövő a maga idejében mesél :)


És persze a takaróvarró sarok...spontán lelkesedésből Tündi kezdte, s attól fogva sosem állt üresen. Ki egy virágot, ki tízet, de szorgos kezek mindvégig bevirágozták a babatakarókat, amelyek minden reményünk szerint hamarosan az új kis tulajdonosokhoz költöznek.

Sok biztatást és pozitív visszajelzést kaptunk, rengeteg fülig érő szájat láttunk, többen egyenesen követelték, hogy legyen folytatás...így hát LESZ! A mikorról és egyéb részletekről természetesen nem most nyilatkozunk, hiszen előttünk még néhány vásár, melyek ugyan nem saját szervezésűek, ám ugyanolyan lelkesen és dolgosan készülünk rájuk. 

Holnap eláruljuk, hol találkozhat velünk szombaton, aki bármilyen okból lemaradt a lakásvásárról!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.