2013. január 7.

A ruhabuli kicsiben...

...ugyanolyan jó mulatság. Rita szombaton bemutatta, hogy is játsszák ezt a nagypályások: naaagy emberek,  naaaagy ötletekkel, naaagy ruhákból, naaagy darabokat...
...a minap Gerdával megcsináltuk ugyanezt kicsiben: kis ember kis ruhájából kis darabokat. A végeredményből a méret természetesen semmit sem von le, legfeljebb hamarabb végzünk a kis munkával :-)

Adott volt egy szoknya, mely derékban tökéletesnek, ám túl hosszúnak találtatott. Nem volt nehéz dolgunk, mert egy fodrot diszkréten levágni egy újabb fodor háta mögött nem igényel többet éles ollónál és óvatos, pontos nyiszálásnál.

Cikcakk ollóval levágtunk belőle kb. 2 arasznyit, kettéhajtottuk és összevarrtuk, majd a felső, eldolgozatlan szélét visszahajtottuk, és körben levarrtuk, kb. 1 centis nyílást hagyva. Ezen át befűztük a gumit, ráigazítottuk a baba derekára, a gumit megcsomóztuk, és kész is lett. 


Olyan hamar elkészült, hogy varrtunk is gyorsan még egyet a barátnő babájának is. 
Az más kérdés, hogy amikor legközelebb találkoztam a szoknyával, egy arasznyi T-Rex derekán díszelget, s ott azóta is tartja magát :-)


1 megjegyzés:

 1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Call / WhatsApp: +16626183756
  Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com  VálaszTörlés

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.