2012. november 8.

Melegség kívül-belül

Az ablak mögött ragyogóan süt a nap, és felmelegíti a szobát az üvegen át. Isszuk a meleg teát és ráhangolódunk a szombati Homokozó Klubra és arra az időszakra, ami napról napra közeledik. A legsötétebb és a legvilágosabb, a leghidegebb és a legmelegebb időszakra. 

Mindannyian már sokszor sok kontextusban hallottuk az "ahogy bent, úgy kint" kifejezést. Hogy is van ez? Sokféleképpen. Ha belül fázom, nem tudok meleget adni, ha belül sötét van, nem tudok se világítani se ragyogni kifelé, ha belül nem tudjuk szeretni, akkor kifelé sem. Ha belül félünk, kifelé sem tudunk bátrak lenni. Az alkotás bátorságot igényel, nagyon nagy bátorságot, a legnagyobbat. A legnagyobb bátorság pedig önmagunknak lenni, elfogadni és felvállalni önmagunkat.

Az őszi Homokozó Klub a belső tűzről szól. Arról a tűzről, amely egyszerre melegít, éget, szikrákat szór, megnyugtat és fellelkesít. Ez alkalommal nagyon különleges élmény várja a Homokozó Klub résztvevőit:  a magunk alkotta tűz mellett az eddigieknél mélyebb megéléseken keresztül megismerjük magunkban az alkotó egy újabb arcát. Önmagunk újabb arcát. Hiszen minden egyes alkalommal nem csak egyre tágabbra megyünk, hanem egyre mélyebbre is.

Ha úgy érzed köztünk a helyed, jól érzed és szeretettel várunk!  Még 2 fő jelentkezését tudjuk elfogadni,  siess! 

Jelentkezni a kreativhomokozo(kukac)gmail(pont)com címen lehet.

Bővebben az őszi Homokozó Klubról ITT olvashatsz.

Az előző Homokozó Klubbok élménybeszámolóit ITT, ITT és ITT találod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.