2012. október 5.

Őszi virágültetés

Igen, akár ez is lehetne a címe ennek a posztnak, hiszen észre sem vettük, elillant a nyár, majd a szeptember is, a virágok pedig, amiket küldtetek ott kornyadoznak a polcon egy kosárban. Igencsak itt volna már az ideje, hogy elültessük valami jó kis meleg helyre őket, ahol átvészelhetik a telet. Mondjuk pici takarókra.


Ki is tűztünk egy időpontot, amikor sort kerítünk a régóta tervezgetett közös varrogatásra, és forró teák és sütik mellett alaposan kibeszélgetjük magunkat, miközben a takarók is készülnek.
Akinek van kedve csatlakozni hozzánk, szeretettel várjuk OKTÓBER 13-án délután két órától. Hogy hová, az attól is függ, hányan leszünk, így kérünk benneteket, hogy jelezzétek emailben ha jöttök (azért emailben, hogy egy gyors köremailben tudjunk majd titeket tájékoztatni a pontos helyszínről és egyéb tudnivalókról)! Ha még nem tudjátok biztosan, akkor is írjatok, hogy lássuk, körülbelül mennyi helyre lesz szükségünk.
Izgatottan várjuk ezt a délutánt!
(ha új látogatónk vagy, itt elolvashatod, milyen jótékony kezdeményezés záróeseménye lesz ez a szombati nap: http://homokreativ.blogspot.hu/2012/06/kuldj-egy-viragot.html)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.