2013. március 14.

Homokozó Klub - március 23!!!

Írjátok be a dátumot a naptáratokba, mert jövő szombaton ismét Homokozó Klubot tartunk!


Itt a tavasz! Legalábbis az ajtórésbe már betette a lábát (bár ma épp mintha meggondolta volna magát...) Mi is készülődünk, tervezünk, szabunk-varrunk, kinti programokon törjük a fejünket és már előre zöldben látjuk a világot - természetesen a szó környezetbarát értelmében is.

Ismerős érzés, ugye?
Közös készülődésre hívunk benneteket TAVASZI HARMÓNIATEREMTÉS címmel.

A tavaszi Homokozó Klub célja, hogy beindítsuk magunkban azt a folyamatot, amit a kikelet a természetben minden évben újra és újra elvégez:
megszabaduljunk a régi, lejárt, kopott, minket többé nem szolgáló dolgoktól, gondolatoktól és hozzáállásoktól és helyükbe teremtsük azt a harmóniát, amire vágyunk. Mindannyiunk számára más és más jelentéssel bír ez a szó: harmónia. A Klub minden együtt töltött perce azt a célt szolgálja majd, hogy a szó igazi, mély és éppen aktuális tartalmát ki-ki felderítse és megfogalmazza önmaga számára. 

S hogy mit is alkotunk majd? PÁRNÁT! Multifunkciós darabot, amivel díszítheted a kanapét, használhatod ülőpárnának, vagy éppen kiviheted magaddal a szabadba. Egy biztos: ha ránézel, mindig emlékeztetni fog azokra a gondolatokra, amik készítése közben bukkantak felszínre.
Harmónia párnát varrunk, ahol megpihenhetünk, erőt gyűjthetünk, ha ránézünk, hiszen mi magunk hoztunk létre.



FIGYELEM: semmilyen előzetes tudományra és tanulmányra nincs szükség a párna elkészítéséhez! Kezdők is bátran belevághatnak, szakmai háttér, infrastruktúra és minden szükséges alapanyag és eszköz rendelkezésre áll majd, ahogy mindig. No és persze az elmaradhatatlan kávé, tea és süti.

S hogy a zöld ne csak színként, de a szokott módon alapelvként is legyen jelen, a párnák alapanyagául megunt ruhákat, hulladék anyagokat használunk majd. Így ha van olyan ruhadarabod, anyagod, amit nem használsz, hozd el (anyagfajtára, formára, vastagságra való tekintet nélkül), hátha épp az kívánkozik majd valamelyik párnára!

MÁRCIUS 23-án, szombaton 14 órakor várunk a belvárosban (pontos címet a jelentkezőknek emailben küldünk), kb. hat óráig tart majd.

2013. március 11.

Hamarosan!

Hamarosan jövünk a részletekkel, addig is tegyétek szabaddá ezt a szombat délutánt, meglátjátok: érdemes!


2013. március 10.

Ha tavasz, párkeresés?

A FB-on csináltunk pár napja egy izgalmas körkérdést:  kinek milyen dal jut elsőre eszébe a tavaszról.
És igen, szinte mindenkinek a Tavaszi szél vizet áraszt! Én erre tippeltem, és bejött. Nem véletlenül énekelte Freddie Mercury annakidején a budapesti közönségnek kedveskedve ezt a nótát :-)...minden madár társat választ, így folytatódik. Úgyhogy indítottunk egy párkeresős, együttműködős akciót és játékot, gyertek IDE, olvassátok! Minden nap új kollázs van, lehet csemegézni, véleményezni , és indulhat a párkeresés!
ha valaki nem FB-ozna itt is közzé tesszük, és itt is lehet párkeresni :

Lássuk tehát mi vár Rátok a következő héten!
Minden este 6 órakor felkerül majd ide egy kollázs néhány füzettel. A tavaszi nagytakarítás jegyében különleges ajánlattal jövünk: ha szeretnéd valamelyik füzetet magadénak tudni, nincs más dolgod, mint PÁRT TALÁLNI, aki az aktuális napi kínálatból szintén szeretne egyet. Egy másikat természetesen, mert mindegyikből csupán egy van :-) S így, párosan már mindketten 500-500 forint KEDVEZMÉNYBEN RÉSZESÜLTÖK.
Hogy tetszik?
A hatékony párkeresés érdekében ér hidetést feladni, azaz némi buzdító szöveg kíséretében megosztani másokkal is ;-)
Minden kollázs egy kerek napig lesz fent, így sok hezitálásra nincs idő.
Annyit elárulunk még, hogy a pár nélkül maradó füzetek felbukkanhatnak még későbbi összeállításokban is, de ezért garanciát nem vállalunk :-)
És a JÁTÉK?
Akik figyelemmel kísérik a 7 nap történéseit, és minden nap megosztják velünk egy kommentben, vajon melyik füzet a favorit az aktuális kínálatból, azok közül egy szerencsés A MEGMARADÓ FÜZETEK KÖZÜL VÁLASZTHAT!
Íme az első.
Az aktuális árakat itt megnézheted, ebből jön le az 500 forint kedvezmény:http://www.meska.hu/Shop/index/226)

Íme az épp aktuális: